Volkoren pannenkoeken met mozarella, geraspte kaas, pesto, Cherry tomaatjes en ananas

Gereedschappen
Ingrediƫnten
Stappen

De voorbereiding:

  1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

  2. Gereedschappen en ingrediƫnten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Doe het zout en bloem in een grote bekken.

  2. Maak een kuiltje in de bloem en schenk hier de melk in.

  3. Roer met een garde alle klonten eruit.

  4. Doe de eieren 1 voor 1 erbij en roer het beslag glad.

  5. Doe het beslag in een maatbeker.

  6. Zet de koekenpan op laag vuur. Snijd een stukje margarine af. Smelt dit in de koekenpan.

  7. Schenk het beslag in de koekenpan tot de bodem bedekt is.

  8. Bak de pannenkoek tot de bovenkant droog is en draai hem dan om.

  9. Laat de pannenkoek op het bord glijden en beleg deze met mozarella, geraspte kaas, rode pesto en Cherry tomaatjes.

  10. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Vorige stap
Volgende stap