Gereedschappen
Ingrediƫnten
Stappen

De voorbereiding:

  1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

  2. De gereedschappen en ingrediƫnten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Groenten wassen, schillen en fijn snijden op een groene snijplank.
    De champignons in plakjes.
    De courgette in blokjes.
    De paprika in blokjes.
    De ui snipperen.
    De knofleek zeer fijn snijden of persen.

  2. Kruidenboter laten smelten in een koekenpan.

  3. De knoflook en gesnipperde uit toevoegen en goudbruin bakken.

  4. De paprika, courgette en champignons toevoegen.

  5. De bruine boterhammen aan beiden zijnden bruin bakken.

  6. Het groentemengsel erop leggen. Garneren met halve Cherry tomaatjes.

  7. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Vorige stap
Volgende stap