Aardappelpuree met griekse gehaktspiezen en tzatziki

Gereedschappen
Ingrediƫnten
Stappen

De voorbereiding:

  1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

  2. De gereedschappen en ingrediƫnten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 170= .Was de aardappel. Schil de aardappel en kook de aardappelen gaar in een kookpan. Laat de aardappel uitwasemen, snijd ze open en besmeer ze met kruidenboter en een beetje zout en dille. Doe de aardappelen in het midden van de oven en zet de timer op 15 minuten.

  2. Snijd voor de salade de tomaten in kleine stukjes. Snipper de ui en snijd de olijven doormidden. Snijd de komkommer in schijfjes en meng dit met olie. Voeg de feta toe.

  3. Het gehakt mengen met gyroskruiden en verdelen in 8 porties. Kneed het gehakt in langvormige pillen.

  4. Bak de langvormige gehaktspiezen goed gaar.

  5. Doe de producten op het bord en doe er de tzatziki over.

  6. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Vorige stap
Volgende stap