Provençaalse aardappel schotel met kippenbouten

Recept voor 1 persoon

Bereidingstijd: 45-55 minuten

Gereedschappen
Ingrediënten
Stappen

De voorbereiding:

1. Handen wassen en afdrogen met een handdoek.

2. Meterialen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

1. Oven voorverwarmen op 180=.

2. De kippenbouten kruiden met kipkruiden.

3. De koekenpan op een kleine pit zetten, hierin de boter laten smelten en de kippenbouten aan beiden zijden bruin bakken.

4. Doe de kippenbout in een ovenschaaltje en plaats deze in de voorverwarmde oven voor 30-40 minuten (afhankelik van de grote van de kippenbout).

5. De groente wassen en de champignons ciseleren (plakjes), de paprika, courgette en de aubergine in brunoise (blokjes) snijden.

6. De aardappelen wassen, schillen en brunoise snijden (blokjes).

7. De aardappelen bakken in de koekenpan en wanneer goudbruin de groenten meebakken.

8. Het geheel met peper en zout op smaak brengen.

9. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!

Vorige stap
Volgende stap