Pitabroodje pittige kip

Gereedschappen
Ingrediƫnten
Stappen

De voorbereiding:

  1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

  2. Gereedschappen en ingrediƫnten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Maak de paprika schoon en snijd deze in blokjes (brunoise).

  2. Maak de ui schoon en snipper deze zeer fijn.

  3. Schil de komkommer en snijd deze in mooie dunne plakjes.

  4. Maak zonodig de sla schoon in koud water.

  5. Snijd de kipfilet in fijne reepjes (als shoarma) en bestrooi deze met de kipkruiden.

  6. Maak de broodjes warm in een droge koekenpan op laag vuur.
    Houd ze warm tussen 2 borden.

  7. Bak daarna de kipfilet in een koekenpan.

  8. Doe de ui en paprika erbij.

  9. Meng ondertussen de kerriepoeder, mayonaise en ketchup in een kleine bekken.

  10. Snijd de pitabroodjes open en smeer de binnenkant van het pita broodje in met de saus.
    Beleg ze met de sla en komkommer.

  11. Doe als laatste de kip tussen het broodje.

  12. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Vorige stap
Volgende stap