Keuzemenu
Receptenlijst
Terug naar de website
Home
Recepten
Uiensoep
Wijzig recept
Uiensoep
Gereedschappen
1 Afvalbak (Deberasseerbak)
3 Metalen bakje(s) met dienblad
1 Kookpan(nen)
1 Maatbeker(s)
1 Plastic lepel(s)
1 Groene snijplank(en)
1 Office mes(sen)
Ingrediƫnten
1 liter(s) (ltr) Water
2 stuk(s) Runderbouillon blokje
2 stuk(s) Ui (wit)
1 teentje(s) Knoflook
1 theelepel(s) Tijm (gedroogd)
1 eetlepel(s) Geraspte kaas
Stappen
De voorbereiding:
Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.
Gereedschappen en ingrediƫnten pakken.
De bereidingswijze:
Snipper de ui fijn.
Snipper de knoflook fijn.
Bak de uitjes en knoflook zachtjes met een beetje boter in de kookpan.
Voeg het water hieraan toe als de uitjes goudbruin gebakken zijn.
Als het water kookt doe je de bouillonblokjes erbij.
Zet de soep op een laag pitje.
Schep de soep in en doe er een beetje kaas over.
Eet smakelijk!
Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Vorige stap
Volgende stap