Keuzemenu
Receptenlijst
Terug naar de website
Home
Recepten
Wraps uit de oven
Wijzig recept
Wraps uit de oven
Gereedschappen
1 Groene snijplank(en)
1 Rode snijplank(en)
1 Tafelvork(en)
1 Tafelmes(sen)
4 Metalen bakje(s) met dienblad
1 Groot bord(en)
1 Afvalbak (Deberasseerbak)
1 Bolzeef
1 Oven
1 Bakplaat + bakpapier
2 Ovenhandschoen(en)
1 Koekenpan(nen)
1 Spatel (Bakspatel)
Ingrediƫnten
100 gram(men) (gr) Rundergehakt
1 stuk(s) Wrap(s)
1 stukje(s) IJsbergsla
20 gram(men) (gr) Margarine
1 stukje(s) Ananas
3 stuk(s) Champignon
1 stukje(s) Rode paprika
1 halve Ui (wit)
1 eetlepel(s) Ketchup
3 eetlepel(s) Geraspte kaas
4 eetlepel(s) Tomatensaus
2 eetlepel(s) Gehaktkruiden
Stappen
De voorbereiding:
Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.
Gereedschappen en ingrediƫnten pakken.
De bereidingswijze:
Haal de bakplaat uit de oven en leg het bakpapier erop. Zet de oven aan op 170 graden=.
Snijd de groente op een groene snijplank.
Was de groente in een bolzeef.
Laat de groente in het bolzeef uitlekken.
Verwarm een beetje boter in de koekenpan.
Doe de gehaktkruiden door het gehakt en rul het gehakt in de koekenpan bruin.
Doe de groente bij het gehakt en voeg daarna de tomatensaus toe. (Let op niet de sla erbij)
Doe het mengsel op de wrap leggen en strooi er wat geraspte kaas overheen.
Doe de wrap 10 minuten in de oven.
Doe de wrap op een bord en doe er fijn gesneden sla bij.
Eet smakelijk!
Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Vorige stap
Volgende stap