Keuzemenu
Receptenlijst
Terug naar de website
Home
Recepten
Vegetarische Macaronischotel
Wijzig recept
Vegetarische Macaronischotel
Gereedschappen
1 Kookpan(nen)
1 Koekenpan(nen)
3 Metalen bakje(s) met dienblad
1 Vergiet(en)
1 Bolzeef
1 Groene snijplank(en)
1 Office mes(sen)
1 Maatbeker(s)
Ingrediƫnten
2 eetlepel(s) Margarine
100 milliliter(s) (ml) Tomatensaus
1 glas Macaroni
1 1/4 Rode paprika
1 1/4 Gele paprika
1 halve Ui (wit)
2 stuk(s) Boswortel
1 stukje(s) Courgette groen
1 stukje(s) Prei
3 stuk(s) Champignon
3 eetlepel(s) Geraspte kaas
1 snufje(s) Zout
1 liter(s) (ltr) Water
Stappen
De voorbereiding:
Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.
Gereedschappen en ingrediƫnten pakken.
De bereidingswijze:
Kook 1 liter water in een kookpan en doe daar de macaroni bij, wanneer het water kookt. Laat je de macaroni 8 minuten koken.
Was de groente in een bolzeef.
Snijd de groente op een groene snijplank in blokjes.
Snipper de ui.
Doe de margarine in een koekenpan en fruit de ui aan.
Doe de andere groenten erbij en breng deze op smaak met een snufje zout.
Roer er de tomatensaus doorheen.
Roer de groenten, macaroni en kaas door elkaar.
Eet smakelijk!
Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Vorige stap
Volgende stap