Gebakken kipfilet

Gereedschappen
Ingrediƫnten
Stappen

De voorbereiding:

  1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

  2. Gereedschappen en ingrediƫnten pakken.

de

  1. Meng de bloem en de kipkruiden in een metalen bakje door elkaar.

  2. Snijd de peesjes uit de kipfilet op een gele snijplank.

  3. Wrijf de kipfilet aan alle kanten met het bloem/kipkruidenmengsel in. Was je handen.

  4. Zet de koekenpan op het vuur. Doe de margarine in een koekenpan.

  5. Laat de margarine uitbruisen. Draai het vuur laag.

  6. Doe de kipfilet in een koekenpan. Laat de kipfilet aan beiden zijden 4 minuten bakken.

  7. Draai de kipfilet weer om. Laat de kipfilet nog 2 minuten aan beiden zijden bakken.

  8. Haal de kipfilet uit de koekenpan. Leg de kipfilet op het bord.

  9. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Vorige stap
Volgende stap