Keuzemenu
Receptenlijst
Terug naar de website
Home
Recepten
Drie in de pan
Wijzig recept
Drie in de pan
Gereedschappen
1 Weegschaal
1 Maatbeker(s)
1 Koekenpan(nen)
1 Spatel (Bakspatel)
1 Grote bekken(s)
1 Garde
1 Office mes(sen)
1 Groene snijplank(en)
1 Afvalbak (Deberasseerbak)
1 Appelboor
Ingrediƫnten
100 gram(men) (gr) Zelfrijzend bakmeel
150 milliliter(s) (ml) Halfvolle melk
1 stuk(s) Ei (heel)
1 eetlepel(s) Bruine basterdsuiker
1 eetlepel(s) Kaneel
1 stuk(s) Appel
2 eetlepel(s) Rozijn
1 stukje(s) Margarine
Stappen
De voorbereiding:
Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.
Gereedschappen en ingrediƫnten pakken.
De bereidingswijze:
Doe het zelfrijzend bakmeel, melk, ei, bruine basterdsuiker en kaneel in een bekken.
Roer met een garde tot er geen klontjes meer zijn.
Schil de appel en snijd deze in kleine blokjes op een groene snijplank.
Roer de gesneden appel en rozijnen door het beslag.
Verwarm de koekenpan goed voor.
Doe een klein klontje margarine in de koekenpan.
Laat de boter lichtbruin worden.
Vorm drie 'kleine pannenkoeken' in de pan.
Bewaar ze tussen twee borden.
Eet smakelijk!
Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Vorige stap
Volgende stap