Drie in de pan

Gereedschappen
Ingrediƫnten
Stappen

De voorbereiding:

  1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

  2. Gereedschappen en ingrediƫnten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Doe het zelfrijzend bakmeel, melk, ei, bruine basterdsuiker en kaneel in een bekken.

  2. Roer met een garde tot er geen klontjes meer zijn.

  3. Schil de appel en snijd deze in kleine blokjes op een groene snijplank.

  4. Roer de gesneden appel en rozijnen door het beslag.
  5. Verwarm de koekenpan goed voor.

  6. Doe een klein klontje margarine in de koekenpan.

  7. Laat de boter lichtbruin worden.

  8. Vorm drie 'kleine pannenkoeken' in de pan.

  9. Bewaar ze tussen twee borden.

  10. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Vorige stap
Volgende stap