Keuzemenu
Receptenlijst
Terug naar de website
Home
Recepten
Capresse-prikkers
Wijzig recept
Capresse-prikkers
Gereedschappen
1 Metalen bakje(s) met dienblad
1 Afvalbak (Deberasseerbak)
1 Vergiet(en)
1 Groene snijplank(en)
1 Office mes(sen)
Bamboe prikkers
Ingrediƫnten
40 stuk(s) Tomaat Cherry
40 stuk(s) Mozarella
2 bosje(s) Basilicum (vers)
4 theelepel(s) Oregano (gedroogd)
Stappen
De voorbereiding:
Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.
Gereedschappen en ingrediƫnten pakken.
De bereidingswijze:
Was de Cherrytomaten.
Droog ze met een schone theedoek
Haal de blaadje van de basilicum los van de steeltjes.
Laat de mozzarella bolletjes uitlekken op het vergiet.
Rijg op deze volgorde op een prikker: cherrytomaat, basilicum en een bolletje mozzarella.
deze volgorde twee keer per prikker.
Bestrooi als laatst met oregano.
Leg ze op een serveerschaal.
Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Eet smakelijk!
Vorige stap
Volgende stap