Keuzemenu
Receptenlijst
Terug naar de website
Home
Recepten
Fruitspiesjes
Wijzig recept
Fruitspiesjes
Gereedschappen
1 Metalen bakje(s) met dienblad
1 Weegschaal
1 Afvalbak (Deberasseerbak)
1 Vergiet(en)
1 Groene snijplank(en)
1 Office mes(sen)
1 Dunschiller (Econoom)
1 Appelboor
1 Pomme Parisienne boor (bolletjes gereedschap)
Bamboe prikkers
Ingrediënten
500 gram(men) (gr) Druif blauw
2 bakje(s) Aardbei
4 stuk(s) Appel
2 stuk(s) Galia Meloen
6 stuk(s) Kiwi
Stappen
De voorbereiding:
Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.
Gereedschappen en ingrediënten pakken.
De bereidingswijze:
Was de appels, druiven en aardbeien.
Verwijder de klokhuizen uit de appels
Snijd de appels (met of zonder schil) in mooie gelijkmatige stukjes.
Halveer de meloenen en verwijder de zaadlijsten.
Boor bolletjes uit met behulp van de Parisienne boor.
Schil de kiwi’s en snijd deze in mooie, gelijkmatige stukjes.
Verwijder de kroontjes van de aardbeien.
Halveer de aardbeien.
Rijg afwisselend stukken fruit aan de satéprikkers.
Volgorde: druif, appel, meloen, kiwi en aardbei.
Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Eet smakelijk!
Vorige stap
Volgende stap