Keuzemenu
Receptenlijst
Terug naar de website
Home
Recepten
Pannenkoeken
Wijzig recept
Pannenkoeken
Gereedschappen
1 Grote bekken(s)
1 Afvalbak (Deberasseerbak)
1 Garde
1 Koekenpan(nen)
1 Maatbeker(s)
1 Tafelvork(en)
1 Tafelmes(sen)
1 Bolzeef
Ingrediƫnten
100 gram(men) (gr) Bloem
200 milliliter(s) (ml) Halfvolle melk
1 theelepel(s) Kaneel
5 gram(men) (gr) Suiker
2 stuk(s) Ei (heel)
1 eetlepel(s) Zonnebloemolie
1 eetlepel(s) Poedersuiker
Stappen
De voorbereiding:
Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.
Gereedschappen en ingrediƫnten pakken.
De bereidingswijze:
Zeef de bloem in een grote bekken.
Doe het ei, melk, olie en eventueel een snufje kaneelpoeder en suiker erbij.
Roer alles goed door met een garde zodat er geen klontjes meer zijn.
Giet het beslag in een maatbeker.
Bak de pannenkoeken mooi dun in een koekenpan.
Houd de pannenkoeken warm tussen twee borden.
Eet smakelijk!
Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Vorige stap
Volgende stap