Keuzemenu
Receptenlijst
Terug naar de website
Home
Recepten
Mini wraps met geraspte groenten, mozzarella en humus
Wijzig recept
Mini wraps met geraspte groenten, mozzarella en humus
Gereedschappen
1 Metalen bakje(s) met dienblad
1 Afvalbak (Deberasseerbak)
1 Weegschaal
2 Eetlepel(s)
1 Theelepel(s)
1 Blok rasp
1 Groene snijplank(en)
1 Office mes(sen)
1 Koksmes
1 Dunschiller (Econoom)
1 Grote bekken(s)
1 Witte snijplank(en)
1 Broodmes (kartelmes)
Bamboe prikkers
Ingrediƫnten
20 stuk(s) Volkoren wraps
800 gram(men) (gr) Winterwortel
800 gram(men) (gr) Courgette groen
400 gram(men) (gr) Mozarella
20 eetlepel(s) Hummus
4 theelepel(s) Paprika poeder
Stappen
De voorbereiding:
Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.
Gereedschappen en ingrediƫnten pakken.
De bereidingswijze:
Rasp de wortels en courgettes met de blokschaaf (of mandoline) in je grote bekken.
Besmeer de wraps met een lepel humus en strooi er een beetje paprikapoeder over.
Verdeel een portie geraspte groenten.
Snijd de mozzarella in plakjes en verdeel deze gelijkmatig over de wraps.
Rol de wraps stevig op.
Snijd ze in 3
e
(zet vast met een prikker)
Leg ze op een dienblad.
Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Eet smakelijk!
Vorige stap
Volgende stap