Toffee brownies

Voorbereidingstijd: 10 minuten

Bereidingstijd: 60-65 minuten


Walnoten kunnen worden vervangen door pecanoten of hazelnoten

Gereedschappen
Ingrediƫnten
Stappen

De voorbereiding:

  1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

  2. Gereedschappen en ingrediƫnten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Haal de bakplaat uit de oven en verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

  2. Leg op de bakplaat een vel bakpapier.
    Leg hierop de walnoten (pecanoten of hazelnoten)

  3. Wanneer de oven warm is rooster je hierin de walnoten voor circa 8 minuten.
    Hak deze vervolgens fijn op de snijplank.

  4. Smelt in je steelpan de boter op laag vuur.
    Wanneer deze is gesmolten roer je de cacaopoeder erdoorheen (pannenlikker).

  5. Meng in je grote bekken met een garde de eieren en de suiker.
    Voeg hieraan toe de walnoten, zelfrijzendbakmeel.

  6. Meng nu ook het boter-cacaomengsel erdoor.

  7. Meng in je kleine bekken de roomkaas met de vanillesuiker.

  8. Besmeer de bakvorm met wat boter en bekleed deze met bakpapier.

  9. Doe de helft van het browniebeslag in de bakvorm.

  10. Plaats hier het roomkaas mengsel bovenop.

  11. Vervolgens doe je de rest van het brownie beslag er bovenop.

  12. Bak de Brownie nu voor circa 40 minuten in de voorverwarmde oven.


    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!

    Eet smakelijk!
Vorige stap
Volgende stap