Wraps tonijnsalade, augurk en olijven

Voor circa 25 personen

Bereidingstijd: 35-45 minuten

Gereedschappen
Ingrediënten
Stappen

De voorbereiding:

  1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

  2. Gereedschappen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Laat de tonijn uitlekken in de bolzeef op je kleine bekken.

  2. Maak de ui schoon en snipper deze mooi fijn.

  3. Snijd de augurk ook in mooie kleine blokjes (brunoise).

  4. Snijd de olijven fijn.

  5. In een grote bekken meng je uitgelekte tonijn, mayonaise, rode ui, augurken, zwarte olijven, Dijonmosterd, (weinig) zout en peper.

  6. Meng alles goed door elkaar totdat de ingrediënten goed zijn gecombineerd.

  7. Neem een wrap en leg een kleine portie tonijnsalade in het midden.

  8. Voeg wat rucola sla toe.

  9. Rol de wrap zo strak als mogelijk op, herhaal dit proces voor alle wraps.

  10. Leg de opgerolde wraps op de snijplank, snijd in gewenste grote (diagonaal) en zet vast met een prikker.

  11. Garneer de wraps met verse peterselie of bieslook.


    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!

    Eet smakelijk!
Vorige stap
Volgende stap