Komkommer rolls met kruidenkaas en zongedroogde tomaten

Voor circa 25 personen

Bereidingstijd: 30-40 minuten

Gereedschappen
Ingrediƫnten
Stappen

De voorbereiding:

  1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

  2. Gereedschappen en ingrediƫnten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Was de komkommers grondig en schil deze eventueel.

  2. Gebruik de mandoline om dunne plakjes komkommer te snijden.
    Als je geen mandoline hebt, kun je ook een scherp mes gebruiken, maar let op dat de plakjes dun zijn.

  3. Laat de zongedroogde tomaten uitlekken en dep ze droog met keukenpapier (of schone theedoek).

  4. Neem een plakje komkommer en smeer er een kleine hoeveelheid kruidenkaas op.

  5. Leg een stukje zongedroogde tomaat in het midden van de komkommer.

  6. Rol voorzichtig de komkommer op, beginnend vanaf de korte kant, zodat het een mooi rolletje wordt.

  7. Prik de komkommerrollen vast met een prikker om ze bij elkaar te houden.

  8. Hak de verse dille fijn.

  9. Bestrooi de komkommerrollen met verse dille voor extra smaak en presentatie.


    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!

    Eet smakelijk!
Vorige stap
Volgende stap