1. Doe de tomaten, komkommer, rode paprika, rode ui, knoflook en stukjes brood in een grote bekken.
2. Giet de rode wijnazijn en Extra Vierge olijfolie over de groenten en brood.
3. Voeg ongeveer de helft van het tomatensap toe aan de kom.
4. Gebruik een staafmixer om de ingrediënten tot een gladde soep te pureren (of doe dit in de keukenmachine).
Als je de gazpacho liever grof wilt, kun je de staafmixer korter gebruiken. Voeg meer tomatensap toe om de wezenlijke
consistentie te bereiken.
5. Proef de gazpacho en breng op smaak met groentenbouillon, zout, versgemalen zwarte peper, srirasha en worchestershire
sauce naar jouw voorkeur.
6. Dek de kom af en zet de gazpacho minimaal een uur in de koelkast om deze goed te laten afkoelen en de smaken te laten
mengen.
7. Voor het serveren, roer je de gazpacho goed door.
8. Garneer de gazpacho met verse basilicumblaadjes en komkommerblokjes voor een frisse en aantrekkelijke presentatie.
Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Eet smakelijk!