Keuzemenu
Receptenlijst
Terug naar de website
Home
Recepten
Taco submarine (broodje)
Wijzig recept
Taco submarine (broodje)
voor 10 broodjes
Bereidingstijd: 20-30 minuten
Gereedschappen
1 Metalen bakje(s) met dienblad
1 Afvalbak (Deberasseerbak)
1 Weegschaal
1 Vergiet(en)
1 Witte snijplank(en)
1 Broodmes (kartelmes)
1 Rode snijplank(en)
1 Office mes(sen)
1 Kleine bekken(s)
1 Bolzeef
1 Eetlepel(s)
10 Servet(ten)
10 Lunchbordje(s)
Ingrediënten
10 stuk(s) Stokbrood (250 gram)
1 halve Waterkers
250 gram(men) (gr) Leverworst
150 gram(men) (gr) Knolselderijsalade
150 gram(men) (gr) Wortelsalade
150 gram(men) (gr) Tacosaus
Stappen
De voorbereiding:
Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.
Gereedschappen en ingrediënten pakken.
De bereidingswijze:
Verwarm de oven voor en bak de broodjes volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Pluk de sla en was deze in een ruime hoeveelheid koud water.
Laat uitlekken op vergiet.
Was de waterkers en laat uitlekken op vergiet.
Eventueel nadrogen met schone theedoek.
Snijd de stokbroodjes overlangs open en laat deze aan één zijde aan elkaar vast zitten.
Beleg ze met de gewassen en gedroogde waterkers.
Snijd de leverworst in plakken en leg deze op de waterkers.
Leg de uitgelekte wortel- en knolselderijsalade over de leverworst.
Breng een dun laagje tacosaus aan.
Sluit de stokbroodjes en plaats ze met een servet op de lunchbordjes.
Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Eet smakelijk!
Vorige stap
Volgende stap