Keuzemenu
Receptenlijst
Terug naar de website
Home
Recepten
Indonesische submarine (broodje)
Wijzig recept
Indonesische submarine (broodje)
Voor 10 broodjes
Bereidingstijd: 35-45 minuten
Gereedschappen
1 Metalen bakje(s) met dienblad
1 Afvalbak (Deberasseerbak)
1 Weegschaal
1 Witte snijplank(en)
1 Broodmes (kartelmes)
1 Kleine bekken(s)
1 Eetlepel(s)
1 Bolzeef
1 Grote bekken(s)
1 Steelpan
1 Garde
10 Servet(ten)
10 Lunchbordje(s)
Ingrediënten
10 stuk(s) Witte puntjes (broodjes)
150 gram(men) (gr) Halvarine
10 gram(men) (gr) Sambal
350 gram(men) (gr) Kiprollade
200 gram(men) (gr) Atjar Tjampoer
150 gram(men) (gr) Satésaus
Water
40 gram(men) (gr) Pinda's
30 gram(men) (gr) Gebakken uitjes
Stappen
De voorbereiding:
Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.
Gereedschappen en ingrediënten pakken.
De bereidingswijze:
Snijd de broodjes overlangs door.
Meng de roomboter met iets sambal en besmeer hiermee de binnenzijde van de broodjes.
Beleg ze vervolgens met de kiprollade.
Plaats hierop de Atjar Tjampoer (uitgelekt in bolzeef op kleine bekken).
Schep er een lepel satésaus overheel.
Garneer de broodjes vervolgens met de pinda's en gebakken uitjes.
Sluit de broodjes zodat de vulling zichtbaar blijft.
Serveer ze met een servet op lunchbordjes.
Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Eet smakelijk!
Vorige stap
Volgende stap