Indonesische submarine (broodje)

Voor 10 broodjes

Bereidingstijd: 35-45 minuten

Gereedschappen
Ingrediënten
Stappen

De voorbereiding:

  1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

  2. Gereedschappen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Snijd de broodjes overlangs door.

  2. Meng de roomboter met iets sambal en besmeer hiermee de binnenzijde van de broodjes.

  3. Beleg ze vervolgens met de kiprollade.

  4. Plaats hierop de Atjar Tjampoer (uitgelekt in bolzeef op kleine bekken).

  5. Schep er een lepel satésaus overheel.

  6. Garneer de broodjes vervolgens met de pinda's en gebakken uitjes.

  7. Sluit de broodjes zodat de vulling zichtbaar blijft.

  8. Serveer ze met een servet op lunchbordjes.


    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!

    Eet smakelijk!
Vorige stap
Volgende stap