Keuzemenu
Receptenlijst
Terug naar de website
Home
Recepten
Croissant met komijnekaas en fruit
Wijzig recept
Croissant met komijnekaas en fruit
Voor 10 broodjes
Bereidingstijd: 15-20 minuten
Gereedschappen
1 Metalen bakje(s) met dienblad
1 Afvalbak (Deberasseerbak)
1 Weegschaal
1 Vergiet(en)
1 Witte snijplank(en)
1 Broodmes (kartelmes)
1 Groene snijplank(en)
1 Office mes(sen)
10 Servet(ten)
10 Lunchbordje(s)
Ingrediënten
10 stuk(s) Croissant(s)
1 stuk(s) Lolo vert sla
10 plak(ken) Komijnekaas
2 stuk(s) Appel Granny Smith
Citroensap
1 stuk(s) Ananas
250 gram(men) (gr) Rode aalbes
10 stuk(s) Aardbei
Stappen
De voorbereiding:
Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.
Gereedschappen en ingrediënten pakken.
De bereidingswijze:
Pluk de sla en was deze in ruim koud water.
Laat uitlekken op vergiet.
Snijd de croissants in de lengte open en laat ze hierbij aan één kant vastzitten.
Beleg ze met de gewassen en drooggemaakte sla.
Snijd de granny Smith appel in dunne plakjes en beleg de croissants hiermee.
Maak de ananas schoon en snijd in dunne plakken.
(kern verwijderen)
Beleg de broodjes met de ananas.
Decoreer de croissants met enkele rode bessen en aardbei.
Serveer de croissants met een servet op de lunchbordjes.
Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Eet smakelijk!
Vorige stap
Volgende stap