Broodje (pistolet) rosbief

Voor 10 broodjes

Bereidingstijd: 20-30 minuten

Gereedschappen
Ingrediënten
Stappen

De voorbereiding:

  1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

  2. Gereedschappen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor en bak de broodjes volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

  2. Pluk en was de sla in ruim koud water en laat uitlekken op vergiet.

  3. Snijd de broodjes in de lengterichting open en laat ze aan ♪én kant aan elkaar zitten.

  4. Besmeer ze met de halvarine.
    (gebruik hiervoor de eetlepel)

  5. Beleg ze met de gewassen sla.

  6. Leg hierop dakpansgewijs de rosbief (3 plakken per broodje).

  7. Sluit de broodjes dusdanig dat het beleg zichtbaar blijft.

  8. Serveer de broodjes met een servet op de lunchbordjes.


    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!

    Eet smakelijk!
Vorige stap
Volgende stap