Keuzemenu
Receptenlijst
Terug naar de website
Home
Recepten
Broodje (pistolet) paté
Wijzig recept
Broodje (pistolet) paté
Voor 10 broodjes
Bereidingstijd: 15-20 minuten
Gereedschappen
1 Metalen bakje(s) met dienblad
1 Afvalbak (Deberasseerbak)
1 Weegschaal
1 Oven
1 Bakplaat + bakpapier
2 Ovenhandschoen(en)
1 Eetlepel(s)
1 Witte snijplank(en)
1 Broodmes (kartelmes)
10 Servet(ten)
10 Lunchbordje(s)
Ingrediënten
10 stuk(s) Pistolet
400 gram(men) (gr) Paté
50 gram(men) (gr) Halvarine
Stappen
De voorbereiding:
Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.
Gereedschappen en ingrediënten pakken.
De bereidingswijze:
Verwqarm de oven voor en bak de broodjes volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Snijd de broodjes in de lengterichting door en laat ze aan één kant aan elkaar zitten.
Besmeer de broodjes met de halvarine en gebruik hiervoor een eetlepel.
Leg de plakjes paté op de broodjes.
Sluit de broodjes zo dat het beleg zichtbaar blijft.
Serveer de broodjes met een servet op de lunchbordjes.
Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Eet smakelijk!
Vorige stap
Volgende stap