Keuzemenu
Receptenlijst
Terug naar de website
Home
Recepten
Broodje (pistolet) ossenworst
Wijzig recept
Broodje (pistolet) ossenworst
Voor 10 broodjes
Bereidingstijd: 15-20 minuten
Gereedschappen
1 Metalen bakje(s) met dienblad
1 Afvalbak (Deberasseerbak)
1 Weegschaal
1 Oven
1 Bakplaat + bakpapier
2 Ovenhandschoen(en)
1 Vergiet(en)
1 Witte snijplank(en)
1 Broodmes (kartelmes)
1 Eetlepel(s)
10 Servet(ten)
10 Lunchbordje(s)
Ingrediƫnten
10 stuk(s) Pistolet
400 gram(men) (gr) Ossenworst
1 krop(je)(s) Lolo rosso sla
50 gram(men) (gr) Halvarine
Stappen
De voorbereiding:
Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.
Gereedschappen en ingrediƫnten pakken.
De bereidingswijze:
Verwarm de oven voor en bak de broodjes volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Pluk en was de sla in ruim koud water en laat uitlekken op vergiet.
Snijd de broodjes in de lengte doormidden.
Besmeer ze met de halvarine.
Leg nu op elk broodje een paar blaadjes lolo rosso sla.
Leg hierop vervolgens de ossenworst (3 plakken per broodje).
Sluit de broodjes zodanig dat het beleg goed zichtbaar blijft.
Serveer met een servet op de lunchbordjes.
Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Eet smakelijk!
Vorige stap
Volgende stap