Broodje (pistolet) kip-kerriesalade

Voor 10 broodjes

Bereidingstijd: 25-35 minuten

Alternatieven voor de kip-kerriesalade:
zalmsalade, tonijnsalade, vleessalade, eiersalade, garnalensalade, kipsaté sa;ade, gerookte forelsalade, etc.

Gereedschappen
Ingrediënten
Stappen

De voorbereiding:

  1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

  2. Gereedschappen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor en bak de broodjes volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

  2. Pluk en was de sla in ruim koud water en laat vervolgens uitlekken op vergiet.

  3. Snijd de broodjes in de lengte doormidden en laat ze aan één kant vastzitten.

  4. Besmeer de broodjes met halvarine.

  5. Beleg ze met de gewassen sla.

  6. Doe op elk broodjes twee ijslepels kip-kerriesalade en verdeel de salade vervolgens met een vork over de broodjes.

  7. Snij de tomaten in dunne plakjes en garneer de broodjes hiermee.

  8. Sluit de broodjes dusdanig dat het beleg zichtbaar blijft.

  9. Serveer de broodjes met een servet op de lunchbordjes.


    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!

    Eet smakelijk!
Vorige stap
Volgende stap