Keuzemenu
Receptenlijst
Terug naar de website
Home
Recepten
Broodje (pistolet) kipfilet met tuinkruiden/chili
Wijzig recept
Broodje (pistolet) kipfilet met tuinkruiden/chili
Voor 10 broodjes
Bereidingstijd: 15-20 minuten
Gereedschappen
1 Metalen bakje(s) met dienblad
1 Afvalbak (Deberasseerbak)
1 Weegschaal
1 Oven
1 Bakplaat + bakpapier
2 Ovenhandschoen(en)
1 Vergiet(en)
1 Witte snijplank(en)
1 Broodmes (kartelmes)
1 Eetlepel(s)
1 Gele snijplank(en)
1 Office mes(sen)
10 Servet(ten)
10 Lunchbordje(s)
Ingrediënten
10 stuk(s) Pistolet
20 plak(ken) Kipfilet met tuinkruiden
200 gram(men) (gr) Chili saus
1 krop(je)(s) Lolo rosso sla
50 gram(men) (gr) Halvarine
Stappen
De voorbereiding:
Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.
Gereedschappen en ingrediënten pakken.
De bereidingswijze:
Verwqarm de oven voor en bak de broodjes volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Pluk en was de sla in ruim koud water en laat uitlekken op vergiet.
Snijd de broodjes in de lengte doormidden en laat ze aan één kant vastzitten.
Besmeer ze vervolgens met de halvarine.
Beleg de broodjes met de gewassen sla.
Leg de plakjes kipfilet (2) erop.
Breng des gewenst de chilisaus aan.
Sluit de broodjes waarbij het beleg zichtbaar blijft.
Serveer de broodjes met een servet op de lunchbordjes.
Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Eet smakelijk!
Vorige stap
Volgende stap