Keuzemenu
Receptenlijst
Terug naar de website
Home
Recepten
Broodje (pistolet) kipfilet met Philadelphia
Wijzig recept
Broodje (pistolet) kipfilet met Philadelphia
Voor 10 broodjes
Bereidingstijd: 20-25 minuten
Alternatieven voor kipfilet: bacon, rosbief of kaas.
Gereedschappen
1 Metalen bakje(s) met dienblad
1 Afvalbak (Deberasseerbak)
1 Weegschaal
1 Oven
1 Bakplaat + bakpapier
2 Ovenhandschoen(en)
1 Vergiet(en)
1 Kleine bekken(s)
1 Bolzeef
1 Witte snijplank(en)
1 Broodmes (kartelmes)
1 Eetlepel(s)
1 Groene snijplank(en)
1 Office mes(sen)
10 Servet(ten)
10 Lunchbordje(s)
Ingrediënten
10 stuk(s) Pistolet
10 plak(ken) Kipfilet met tuinkruiden
200 gram(men) (gr) Philadelphia
1 stuk(s) Kropsla
10 scheutje(s) Ananas op siroop
50 gram(men) (gr) Halvarine
Stappen
De voorbereiding:
Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.
Gereedschappen en ingrediënten pakken.
De bereidingswijze:
Verwarm de oven voor en bak de pistolletes volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Pluk en was de sla in ruim koud water en laat uitlekken op vergiet.
Laat de ananas uitlekken in de bolzeef bovenop het kleine bekken.
Snijd de schijven door midden.
Snijd de broodjes in de lengte doormidden maar laat deze aan één kant vastzitten.
Besmeer de broodjes met de halvarine.
Smeer hier vervolgens de Philadelphia op.
Beleg de broodjes nu met de kropsla.
Leg hier vervolgens de kipfilet bovenop en garneer ieder broodje met twee halve schijven ananas.
Sluit de broodjes zo dat het beleg zichtbaar blijft.
Serveer de broodjes met een servet op lunchbordjes.
Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Eet smakelijk!
Vorige stap
Volgende stap