Keuzemenu
Receptenlijst
Terug naar de website
Home
Recepten
Zacht broodje wit/bruin met kaas
Wijzig recept
Zacht broodje wit/bruin met kaas
Voor 10 broodjes.
Bereidingstijd: 10-15 minuten.
Gereedschappen
1 Metalen bakje(s) met dienblad
1 Afvalbak (Deberasseerbak)
1 Weegschaal
1 Vergiet(en)
1 Witte snijplank(en)
1 Broodmes (kartelmes)
10 Servet(ten)
10 Lunchbordje(s)
Ingrediënten
5 stuk(s) Witte puntjes (broodjes)
5 stuk(s) Bruine puntjes (broodjes)
20 plak(ken) Kaas
1 stuk(s) Kropsla
50 gram(men) (gr) Halvarine
Stappen
De voorbereiding:
Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.
Gereedschappen en ingrediënten pakken.
De bereidingswijze:
Pluk en was de sla in ruim koud water en laat uitlekken op een vergiet.
Snijd de broodjes in de lengte open maar laat ze aan één kant aan elkaar zitten.
Besmeer ze met halvarine.
Beleg ze vervolgens met de gewassen sla.
Leg op ieder broodje 2 plakken sla.
Sluit nu de broodjes zo dat het beleg goed zichtbaar blijft.
Serveer de broodjes met een servet op de lunchbordjes.
Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Eet smakelijk!
Vorige stap
Volgende stap