Broodje (pistolet) ham en kaas

Voor 10 broodjes

Bereidingstijd: 15-20 minuten

Gereedschappen
Ingrediënten
Stappen

De voorbereiding:

  1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

  2. Gereedschappen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor en bak de broodjes volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

  2. Pluk en was de sla in ruim koud water en laat deze uitlekken op een vergiet.

  3. Snijd de broodjes in de lengte open maar laat ze aan één kant aan elkaar vast zitten.

  4. Besmeer ze met de halvarine.

  5. Beleg ze vervolgens met de blaadjes gewassen sla.

  6. Leg de ham en kaas om-en-om dakpansgewijs op de broodjes.

  7. Sluit de broodjes zo dat het beleg zichtbaar blijft.

  8. Serveer de broodjes met een servet op de lunchbordjes.


    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!

    Eet smakelijk!
Vorige stap
Volgende stap