Zonnebloempitbroodjes frikandel Oriëntaal

voor 10 broodjes

Bereidingstijd: 20-25 minuten

Gereedschappen
Ingrediënten
Stappen

De voorbereiding:

  1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

  2. Gereedschappen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor en bak de broodjes volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
    Snijd ze in de lengte doormidden en laat aan één kant vastzitten.

  2. Breng water in een steelpan aan de kook.
    Was de taugé in koud water en doe deze in een vergiet.
    Overgiet de taugé met het kokende water.

  3. Frituur de frikandelen goudbruin.

  4. Verhit de satésaus.

  5. Bak de taugé kort in een goed warme koekenpan met zonnebloemolie.

  6. Verdeel de taugé over de broodjes en leg de frikandellen erop.

  7. Napeer ze met de satésaus.

  8. Garneer ze vervolgens met de gebakken uitjes.

  9. Plaat het kapje van het broodje erop.

  10. Serveer met een servet op de lunchbordjes.


    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!

    Eet smakelijk!
Vorige stap
Volgende stap