Broodje (pistolet) ei

voor 10 broodjes

Bereidingstijd: 15-25 minuten

Gereedschappen
Ingrediënten
Stappen

De voorbereiding:

  1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

  2. Gereedschappen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor en bak de broodjes volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

  2. Was en pluk de peterselie en laat deze uitlekken.
    (eventueel dragen tussen een doek)

  3. Kook de eieren voor 10 minuten.
    Laat deze 'schrikken' onder koud water.
    pel ze en snijd ze in plakjes met behulp van een eiersnijder.

  4. Snijd de broodjes in de lengte door, maar laat ze aan één kant vastzitten.

  5. Besmeer ze met halvarine.
    (gebruik hiervoor een lepel)

  6. Beleg ze vervolgens met de eierplakjes.

  7. Garneer met de peterselie.

  8. Sluit de broodjes.

  9. Serveer met een servet op de lunchbordjes.


    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!

    Eet smakelijk!
Vorige stap
Volgende stap