Keuzemenu
Receptenlijst
Terug naar de website
Home
Recepten
5-granenbroodje met perzik en banaan
Wijzig recept
5-granenbroodje met perzik en banaan
Voor 10 broodjes
Bereidingstijd: circa 20 minuten
Gereedschappen
1 Metalen bakje(s) met dienblad
1 Afvalbak (Deberasseerbak)
1 Weegschaal
1 Oven
1 Bakplaat + bakpapier
2 Ovenhandschoen(en)
1 Groene snijplank(en)
1 Office mes(sen)
1 Slacentrifuge
1 Koekenpan(nen)
1 Spatel (Bakspatel)
1 Broodmes (kartelmes)
10 Servet(ten)
10 Lunchbordje(s)
Ingrediƫnten
10 stuk(s) 5 granenbroodje(s)
1 halve Rode sla
400 gram(men) (gr) Ontbijtspek
300 gram(men) (gr) Perzik
400 gram(men) (gr) Banaan
5 gram(men) (gr) Dragon (vers)
Stappen
De voorbereiding:
Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.
Gereedschappen en ingrediƫnten pakken.
De bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op de vereiste temperatuur.
Bak de broodjes af zoals aangegheven op de verpakking.
Was de sla en laat gedurende enkele minuten opstijven in koud (ijs) water.
Maak de sla droog in een slacentrifuge of met behulp van een slamandje.
Bak de plakken ontbijtspek lichtjes uit
Snijd de perzikken en bananen in plakjes.
Snijd de broodjes overlangs open.
Beleg deze met sla en de plakken ontbijtspek.
Garneer met de plakjes perzik en banaan (om en om).
Garneer ze verder af met de blaadjes van de verse dragon.
Sluit de broodjes af met het kapje.
Serveer de broodjes op een servet en lunchbordje.
Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Eet smakelijk!
Vorige stap
Volgende stap