Wentelteefjes

Gereedschappen
Ingrediënten
Stappen

De voorbereiding:

  1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

  2. Gereedschappen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Doe het ei, kaneel en de suiker in een grote bekken.

  2. Roer met de garde, doe ondertussen er de melk bij.

  3. Roer alles goed door elkaar.

  4. Giet het beslag in een diep bord. Haal de sneetjes brood aan beiden kanten door het beslag.

  5. Leg ze in het andere diepe bord.

  6. Weeg de margarine af en verdeel deze in 3 klontjes.

  7. Doe één klontje in de koekenpan en laat deze smelten.

  8. Doe de wentelteefjes in de koekenpan en bak deze aan beide kanten bruin.

  9. Doe dit ook met de andere 2.

  10. Snijd de afgekoelde wentelteefjes schuin door.

  11. Bestrooi ze met poedersuiker.

  12. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Vorige stap
Volgende stap