Keuzemenu
Receptenlijst
Terug naar de website
Home
Recepten
Aardappel met paprikadipsaus en vissticks
Wijzig recept
Aardappel met paprikadipsaus en vissticks
Gereedschappen
1 Bolzeef
1 Groene snijplank(en)
1 Office mes(sen)
1 Koekenpan(nen)
1 Grote bekken(s)
1 Afvalbak (Deberasseerbak)
1 Eetlepel(s)
4 Metalen bakje(s) met dienblad
1 Theelepel(s)
Ingrediƫnten
150 gram(men) (gr) Minikrieltje
10 gram(men) (gr) Margarine
2 stuk(s) Visstick
1 stuk(s) Tomaat
1 stukje(s) Rode paprika
2 eetlepel(s) Ketchup
1 theelepel(s) Zonnebloemolie
1 takje(s) Peterselie (krul)
1 theelepel(s) Italiaanse kruiden (gedroogd)
Stappen
De voorbereiding:
Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.
Gereedschappen en ingrediƫnten pakken.
De bereidingswijze:
Snijd de paprika en tomaat in kleine blokjes.
Doe in een bekken de paprika, tomaat, ketchup, olie, peterselie.
Zet een koekenpan op het vuur en doe boter in de pan.
Bak eerst de krieltjes goudbruin.
Bak daarna de vissticks goudbruin.
Eet smakelijk!
Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Vorige stap
Volgende stap