Spaghetti met Bolognese saus

Recept voor 2 personen

Bereidingstijd: 30-45 minuten

Gerecht uit Italië

Gereedschappen
Ingrediënten
Stappen

De voorbereiding:

  1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

  2. Gereedschappen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Kook de spaghetti volgens de bereidingswijze als omschreven op de verpakking.
    (Kookpan).

  2. Schil en snipper de ui.
    Doe dit hetzelfde met de knoflook.

  3. Schil de wortel en snijd deze in Brunoise (blokjes)
    Snijd ook de paprika in blokjes.

  4. Doe een scheutje olie in de braadpan en fruit hierin de knoflook en de ui aan.

  5. Voeg na 2 minuten de gehakt toe en bak deze rul.

  6. Voeg de wortel, paprika en kruiden toe.
    Bak door voor 5-6 minuten.

  7. Voeg tomatenpuree toe en bak voor 1 minuut mee.

  8. Als laatste de tomatenblokjes en sojasaus erbij.
    breng op smaak met peper en zout.

  9. Kook de saus door voor 10-15 minuten.

  10. Giet de pasta af en serveer met de saus.

    Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!

Vorige stap
Volgende stap