Kanelbullar (Kaneelrolletjes)

Recept voor 2 personen

Bereidingstijd: 30-45 minuten

Gerecht uit Zweden

Gereedschappen
Ingrediƫnten
Stappen

De voorbereiding:

  1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

  2. Gereedschappen en ingrediƫnten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 200=.
    Haal de bakplaat eerst eruit!

  2. Meng de boter, suiker met kaneel in je kleine bekken.

  3. Rol het croissantdeeg uit en snijd in 3 stukken.
    'Plak' deze vervolgens aan elkaar zodat er een rechthoek ontstaat.

  4. Smeer het deeg in met het mengsel van boter, suiker en kaneel.

  5. Rol het deeg op en snijd hiervan plakjes van ongeveer 2-3 centimeter dik.

  6. Leg de kaneelrolletjes in een ovenschaal met een weinig ruimte ertussen.

  7. Zet de ovenschaal in de oven en bak voor 10-15 minuten tot ze mooi bruin zijn.

    Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!

Vorige stap
Volgende stap