Speculaas cakejes

Gereedschappen
Ingrediƫnten
Stappen

De voorbereiding:

  1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

  2. Materialen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Haal de bakplaat uit de oven en leg er bakpapier op.

  2. Zet de oven aan op 170 graden=.

Weeg alle producten precies af.

  1. Zeef de bloem in een bolzeef boven een grote bekken.

  2. Doe hier de boter, zout, suiker, bakpoeder, melk en vanillesuiker bij.
    Meng dit tot een glad beslag.

  3. Voeg 1 voor 1 de eieren toe.
    Wanneer je het andere ei niet meer ziet klop je de tweede erbij met een garde.

  4. Giet het beslag in de cakevormpjes.
    Gebruik hiervoor een eetlepel.
    Zorg ervoor dat de randen van de vormpjes schoonblijven.

  5. Zet de cakejes op de bakplaat en zet deze met de ovenhandschoenen onderin de oven. 

  6. Stel het klokje in op 25 minuten.

  7. Laat de cake na het bakken goed afkoelen.

  8. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Vorige stap
Volgende stap