- Haal de bakplaat uit de oven en leg er bakpapier op.
- Zet de oven aan op 170 graden=.
Weeg alle producten precies af.
- Zeef de bloem in een bolzeef boven een grote bekken.
- Doe hier de boter, zout, suiker, bakpoeder, melk en vanillesuiker bij.
Meng dit tot een glad beslag.
- Voeg 1 voor 1 de eieren toe.
Wanneer je het andere ei niet meer ziet klop je de tweede erbij met een garde.
- Giet het beslag in de cakevormpjes.
Gebruik hiervoor een eetlepel.
Zorg ervoor dat de randen van de vormpjes schoonblijven.
- Zet de cakejes op de bakplaat en zet deze met de ovenhandschoenen onderin de oven.
- Stel het klokje in op 25 minuten.
- Laat de cake na het bakken goed afkoelen.
- Eet smakelijk!
Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!