Zalm met mosterd-dille saus

Recept voor 1 persoon

Bereidingstijd: 20-30 minuten

Gerecht uit Zweden

Gereedschappen
Ingrediƫnten
Stappen

De voorbereiding:

  1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

  2. Gereedschappen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Snijd de dille fijn.

  2. Pers de citroen en van het sap op in een bakje.

  3. Voeg hierbij de mosterd, honing, olijfolie, zout en peper.
    Meng alles goed door elkaar.

  4. Breng de zalmfilet op smaak met zout en peper.

  5. Doe een scheut olie in de pan en bak de zlm eerst op de huid voor 2-3 minuten.
    Vervolgens op de andere zijde voor circa 2 minuten.

  6. Doe de zalm op een bord en schep de saus eroverheen.


    Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!

Vorige stap
Volgende stap