Boeuf Stroganoff (Biefstukreepjes in roomsaus)

Recept voor 1 persoon

Bereidingstijd: 30-45 minuten

Gerecht uit Rusland

Gereedschappen
Ingrediënten
Stappen

De voorbereiding:

  1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

  2. Gereedschappen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

  2. Snijd de biefstuk in blokjes en breng op smaak met peper en zout.

  3. Wentel de blokjes vlees door de bloem zodat ze met een dun laagje  bedekt worden.

  4. Snijd de ui, knoflook, paprika en champignons in stukjes.

  5. Verwarm wat vloeibare boter in de pan en bak de ui, champinon, knoflook en paprika samne met paprikapoeder voor circa 5 minuten.

  6. Bak het vlees kort mee. en voeg de runderbouillon toe.

  7. Laat dit voor een korte tijd doorgaren.

  8. Zet het vuur uit en voeg de creme fraiche toe.

  9. Meng geheel goed door elkaar en breng eventueel verder op smaak met peper en zout.

  10. Serveer met de rijst.

     


    Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!

Vorige stap
Volgende stap