Kapsalon 'de Sprong'

Recept voor 1 persoon

Bereidingstijd: 30-40 minuten

Gereedschappen
Ingrediƫnten
Stappen

De voorbereiding:

  1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

  2. Gereedschappen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

  2. Schil de aardappelen met een dunschiller en snijd deze in frietjes.
    Goed wassen met koud water.

  3. Schil de knoflook en hak deze zeer fijn.
    Schil de ui en snipper deze fijn.

  4. Bak de frietjes voor in een frituur van 160 graden Celsius.
    (Let op!  eerst goed droog maken)

  5. Snijd de tomaat en de komkommer in plakjes.

  6. Snijd de kipfileet in reepjes (Shoarma) en kruid deze met de shoarmakruiden.
    Bak deze in de koekenpan met de uien en de knoflook.

  7. Bak de friet krokant en doe deze in een ovenschaaltje.
    Doe de shoarma hier overheen.

  8. Bestrooi met geraspte kaas en zet in de oven tot de kaas is gesmolten.

  9. Voeg de tomaat, komkommer en de ijsbergsla er aan toe.

  10. Maak het een geheel met de knoflooksaus.


    Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!

Vorige stap
Volgende stap