Zapiekanka (Broodje met champignons en kaas)

Recept voor 2 personen

Recept uit Polen

Bereidingstijd: 25-35 minuten

Gereedschappen
Ingrediƫnten
Stappen

De voorbereiding:

  1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

  2. Gereedschappen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 180=.

  2. Schil de ui en snipper deze zeer fijn.

  3. Maak de knoflook schoon en snijd deze ook zeer fijn.

  4. Maak de champignons schoon met een borsteltje en snijd deze in plakjes (Cisseleren).

  5. Verwarm een scheutje olie in je koekenpan en fruit de ui hierin aan.

  6. Voeg de knoflook en de champignons toe.
    Breng op smaak met peper en zout.

  7. Snijd de pistolettes in de lengte door midden.

  8. Verdeel de champignons over de helften pistolettes en bestrooi met de geraspte kaas.

  9. Bak voor circa 10 minuten in de oven.

  10. Serveer met fijn gesneden bieslook en ketchup.

    Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!

Vorige stap
Volgende stap