Gereedschappen
Ingrediƫnten
Stappen

De voorbereiding:

1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

2. Materialen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

Bereidingswijze:
1. Was de appels en schil ze met een dunschiller.

2. Haal het klokhuis eruit met een appelboor.

3. Snijd een klein stukje van de onderkant van de appel zodat de appel stevig blijft staan.

4. Doe het plastic van het bladerdeeg. En vul de appel met de rozijnen.

5. Bestrooi de appel rondom met mengsel van suiker en kaneel.

6. Zet de appel in het midden van het bladerdeeg.

7. Vouw het bladerdeeg goed dicht.

8. Bestrijk het bladerdeeg met eigeel en een kwastje.

9. Dompel de appelbol in de suiker.

10. Zet de appel in het midden van het vormpje.

11. Doe de appelbol op een dunne bakplaat met bakpapier met ovenhandschoenen onder het midden van de oven.

12. Bak de appelbol in ongeveer 20 minuten gaar bij 180= in het midden van de oven.

13. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!

Vorige stap
Volgende stap