Krautsalat (Witte kool salade)

Recet voor 2-4 personen

Bijgerecht uit Duitsland en Oostenrijk

Bereidingstijd: 10-20 minuten

Gereedschappen
Ingrediƫnten
Stappen

De voorbereiding:

  1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

  2. Gereedschappen en ingrediƫnten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Maak de witte kool schoon en snijd hem in kleine stukjes.

  2. Snijd de appel in blokjes (Brunoise) en snipper de ui.

  3. Doe de witte kool in je grote bekken en meng deze met de rest van de ingredienten goed door elkaar.

  4. Dek af met vershoudfolie en laat hem voor minimaal een uur staan in de koeling.

  5. Serveren met schnitzels en/of reibekuchen.

    Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!

Vorige stap
Volgende stap