Recept voor 2 personen
Bereidingstijd: 30-35 minuten
Vietnamees gerecht
Ook lekker met stukjes gebakken kippendijenfilet
Verwarm de oven voor op 200= Celsius.
Meng in een groot bekken de limoensap, olie, azijn en suiker.
Snijd de komkommer en radijsjes in plakjes.
Schil de wortel en snijd deze in fijne reepjes (Julienne).
Meng de komkommer, radijs en wortel en breng op smaak met de dressing.Laat even staan om smaken op te nemen.
Bak de pistoletjes af in de oven volgens de instructies op de verpakking.
Snijd de pistolettes door midden en besmeer met mayonaise.
Beleg deze vervolgens met de wortelsalade.
Voeg de Srirachasaus toe en garneer af met verse korianderblaadjes.Eet smakelijk!
Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!