Recept voor 2-3 personen
Bereidingstijd: 40-50 minuten
Vietnamees gerecht
Serveer met Chilisaus of vers gemaakte pindasaus
Bereid de Mihoen volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.Afgieten en koud spoelen.
Bak/gaar de kipschnitzels (koekenpan met wat boter).
Snijd de komkommer en schnitzels in hele dunne reepjes.
Snijd de bosuien in ringen.
Schil de wortel en snijd deze in zeer fijne reepjes.
Meng in je grote bekken de Mihoen, komkommer, wortel, kip, bosui, sojasaus en een snufje zwarte peper.
Neem een kookpan met warm water en doop hierin een rijstevel onder (5 seconden).Leg deze op een snijplank.
Leg wat vulling op het rijstevel en vouw de zijkanten naar binnen.Vouw ook de onderkant strak naar binnen.
Nu is het een kwestie van strak oprollen.
De Spring Rolls worden koud gegeten met chilisaus of pindasaus.Je kunt ze ook warm stomen in een stoompan.Eet smakelijk!
Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!