Botermoppen (koekjes)

Recept voor 20-24 koekjes

Gereedschappen
Ingrediƫnten
Stappen

De voorbereiding:

  1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

  2. Gereedschappen en ingrediƫnten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Oven voorverwarmen 180 graden.

  2. Doe het zelfrijzend bakmeel,de basterdsuiker ,de vanillesuiker en een beetje zout in een kom.
    Voeg de margarine toe.

  3. Kneed het deeg tot een bal.

  4. Maak van het deeg een rol van ongeveer 3 centimeter dik.
    Rol deze door de suiker en druk zachtjes aan.

  5. Snij van deze rol plakken van ongeveer 1 cm dik.

  6. Leg de deegplakjes op de bakplaat.

  7. Schuif de bakplaat in het midden van de oven.
    Bak ze in ong.20 min lichtbruin.

  8. Haal de bakplaat uit de oven en laat de koekjes afkoelen.

    Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!

Vorige stap
Volgende stap