Sajoer boontjes (Pittige sperzieboontjes)

Recept voor 1 persoon.

Bereidingstijd: 25-35 minuten.

Indonesië.

Gereedschappen
Ingrediënten
Stappen

De voorbereiding:

  1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

  2. Gereedschappen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Schil en snipper de ui en de knoflook.

  2. Giet een beetje olie in je kookpan en fruit de ui en knoflook hierin aan (laag vuur).

  3. voeg de gember, sambal en ketjap toe.

  4. Voeg nu de kokosmelk toe en een scheutje water.

  5. Sperziebonen erbij en aan de kook brengen.
    Kook voor circa 15 minuten tot de sperziebonen gaar zijn.

  6. Serveer bij bijvoorbeeld de Indonsische Nasi.


    Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!

Vorige stap
Volgende stap