Soba noedels met gember-sojasaus (Noedels met kip)

Recept voor 1 persoon.

Bereidingstijd: 15-25 minuten.

Japan.

 

Soba noedels zijn dunne Japanse noedels gemaakt met boekweitmeel. Je hoeft de noedels maar kort te koken waardoor dit gerecht heel snel klaar is.

Gereedschappen
Ingrediënten
Stappen

De voorbereiding:

  1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

  2. Gereedschappen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Kook de noedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking in 1 liter water met zout.

  2. Snijd de kipfilet in blokjes.

  3. Schil de gember en snijd de ui, paprika, gember en bosui mooi fijn.

  4. Doe wat olie in je koekenpan en bak de kip met een snufje zout en peper rondom bruin.

  5. Voeg de ui, gember en paprika toe.

  6. Na enkele minuten doe je de sojasaus en bosui erbij.

  7. Meng alles goed door elkaar en laat 2 minuten zonder vuur staan.
    (smaken kunnen zich nu mengen)

  8. Noedels eronder mengen en serveren.


    Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!

Vorige stap
Volgende stap