Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.
Gereedschappen en ingrediënten pakken.
De bereidingswijze:
Kook de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking in 1 liter kokend water met zout.
Meng in je grote bekken de vissaus met de gembersiroop en sojasaus.
Bak de pinda's in DROGE koekenpan mooi goudbruin.
Haal de pinda's uit de pan, en doe in de pan een scheutje olie. Bak hierin de garnalen met de knoflook voor circa 1 minuut. breng op smaak met zout en peper.
Schep ze ook uit de pan. Breek het ei boven de pan en roer deze goed los tot hij gestold is.
Voeg de noedels, de saus, Spaanse peper, bosui en taugé toe.
Voeg pinda's en garnalen toe.
Serveer met verse koriander.
Eet smakelijk!
Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!