Yogurtlu Tavuk Salatasi (Turkse kipsalade met kikkererwten en yoghurt)

Recept voor 1 persoon

Bereidingstijd: 30-40 minuten.

Dit gerecht kun je ook vegetarisch maken.

Turkije.

Gereedschappen
Ingrediënten
Stappen

De voorbereiding:

  1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

  2. Gereedschappen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Zet een kookpan op het vuur met water en bouillonblokje en kook hierin de kipfiltet voor circa 10 minuten.

  2. Als de kipfilet gaar is pluk je deze met behulp van 2 vorken.

  3. Hak de walnoten en peterselie.

  4. Spoel de kikkererwten in een zeef met schoon water.

  5. Snijd de paprika, bosui en augurk in stukjes.

  6. meng in je grote bekken de kipfilet, kikkererwten, mais, paprika, bosui, augurk, mayonaise, yoghurt, zout en peper.

  7. Voeg de peterselie toe.


    Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!

Tip:

Een dag geen vlees? Laat de kipfilet dan weg en voeg wat extra groenten toe zoals komkommer.

Vorige stap
Volgende stap